Fantje, letos bi bilo pa že čas, da se dobimo. Jaz predlagam srečanje v decembru, morda pred prazniki. Vsekakor vas povabim k meni na Bloke. Morda pa še kakšen sneg ugledamo. . Napišite kako ste s časom. Morda sobota, 19.12.2020
Ok. Torej nam datum načeloma odgovarja. Kako bo takrat glede korone in česarkoli že, bomo reševali sproti. Za kulinariko in pijačo poskrbim jaz, kar se tiče ostalega, se še dogovorimo.
Kaj je res? Poznam enega, ki dela na patologiji (sodna medicina)v LJ. Le eden mu je bil sumljiv glede te korone. Ko ga je odprl so bila dihala zdrava a označen pa z C19. ostali organi večinoma rakavi...
Draga družba, zaenkrat smo še zaprti v občinskih kletkah. Glede nujnosti teh ukrepov ne bom izgubljal besed. Verjetno smo podobnega mnenja. Počakajmo, kaj se bodo spomnili ta teden na vladi. Morda pa odprejo meje. Če ne, Vas prosim, da razmislimo o naslednjem datumu za srečanje in kakšno napišemo v tej rubriki.
Tako, meje občin in regij, so trenutno odprte. Upajmo da tako ostane. Zdaj pa se lahko dogovorimo za srečanje. Napišite kdaj vam odgovarja, oziroma še bolje, kdaj ne.