Ti Kornati so precej podobni Golemu otoku
Vaše dogodivščine
-
Ledeni
- Moderator

- Kraj: Lešnica - 177 m.n.v in Herinja vas -340 m.n.v. župnija Št. Peter-Otočec
- Kontakt:
Re: Vaše dogodivščine
Obrni oziroma zasukaj jih že prej v telefonu ali računalniku in šele potem naloži, pa bo.
- polo
- Vip Administrator

- Kraj: Doblička gora, Črnomelj 398 m.n.v.
- Kontakt:
Saj tega je še ogromno okoli mene in precej je že pospravljenega....
Ampak, ker je to zelo blizu mene se sprašujem, kaj je skoraj "sosed" iskal v vodnjaku ob 5.02 uri zjutraj
Ampak, ker je to zelo blizu mene se sprašujem, kaj je skoraj "sosed" iskal v vodnjaku ob 5.02 uri zjutraj
- zimazakon
- prof.

- Kraj: Velike Bloke, 742 m.n.v.
- Kontakt:
Sem že mesec in pol brez izpita,
ker so me tisti, ki naj bi skrbeli za našo varnost...
dali jebat na alkotest.
. Seveda sem bil olimpijski zmagovalec dneva
s 1,25 promila, kar je po starem 2,50 promila.
. Policaju je na suho prišlo, ko se je poln upanja zazrl v ekranček alkotesterja.
. Danes mogoče dobim vozniško nazaj....na pogojno. Seveda to pomeni brez prekrškov 2leti. To pa je verjetnost 1:1000, da mi rata. Pred nami je Martinovo
, veseli december itd... 
dali jebat na alkotest.
, veseli december itd... 
- polo
- Vip Administrator

- Kontakt:
Še moja zgodba izpred 5 ali 6 let...
Bila je ena noč, ko sem popravljal en računalnik. Sigurno sem do jutra spil ene 3 pive nakar sem šel spat. Enkrat popoldne se odpravim v Črnomelj v nabavo in me vmes vstavijo. Seveda alkotest on ta pokaže 0,91 promila
Dobesedno je bil v meni šok, sploh se nisem spomnil, da bi zahteval odvzem krvi. Potem kličen nekoga, da me pride iskat, pa pride in reče, sej si trezen, kaj se zajebavaš!!!!!!!!
Saj ne rečem, da nisem bil kdaj nažgan do vaške gostilne in nazaj pa nikoli ni bilo problema...
Ali pati to!!!!
Par dni nazaj sem bil pri dohtarju, ker so se mi na jeziku naredili neki prišči in dohtar mi je predpisal ustno vodico tantum verde https://www.lekarnar.com/izdelki/tantum ... ust-120-ml !!!
3-4min prej kot so me vstavili sem si z to pizdarijo izpiral usta!
Šele kasneje sem ugotovil, da ima ta prasica 96% alkohola v sebi!!!!! Ni čudno, da je alkotest popizdil!!!
Tudi Angal in podobni spreji ti znajo zagrenit življenje.
To delite naprej.
Bili so pa iz PPP NM, te kretenski policaji.
Da o blesavem sodišču sploh ne govorim... Po dveh leti dobim pismo, da so mi vse točke izbrisali, ker v dveh letih nisem storil večjega prekrška!!! Kakšne večjega prekrška, če me sploh vstavili niso od takrat, niti radar , mah nič no
Bila je ena noč, ko sem popravljal en računalnik. Sigurno sem do jutra spil ene 3 pive nakar sem šel spat. Enkrat popoldne se odpravim v Črnomelj v nabavo in me vmes vstavijo. Seveda alkotest on ta pokaže 0,91 promila
Dobesedno je bil v meni šok, sploh se nisem spomnil, da bi zahteval odvzem krvi. Potem kličen nekoga, da me pride iskat, pa pride in reče, sej si trezen, kaj se zajebavaš!!!!!!!!
Saj ne rečem, da nisem bil kdaj nažgan do vaške gostilne in nazaj pa nikoli ni bilo problema...
Ali pati to!!!!
Par dni nazaj sem bil pri dohtarju, ker so se mi na jeziku naredili neki prišči in dohtar mi je predpisal ustno vodico tantum verde https://www.lekarnar.com/izdelki/tantum ... ust-120-ml !!!
3-4min prej kot so me vstavili sem si z to pizdarijo izpiral usta!
Šele kasneje sem ugotovil, da ima ta prasica 96% alkohola v sebi!!!!! Ni čudno, da je alkotest popizdil!!!
Tudi Angal in podobni spreji ti znajo zagrenit življenje.
To delite naprej.
Bili so pa iz PPP NM, te kretenski policaji.
Da o blesavem sodišču sploh ne govorim... Po dveh leti dobim pismo, da so mi vse točke izbrisali, ker v dveh letih nisem storil večjega prekrška!!! Kakšne večjega prekrška, če me sploh vstavili niso od takrat, niti radar , mah nič no
- polo
- Vip Administrator

- Kontakt:
Tokrat bolj pozitivna novica.
Malo mi se kolca po vojski
Sem jih obiskal ob koncu vaje. So mi pokazali (seveda rakete ni bilo), kako se strelja z raketo dosega do 4 Km...polo napisal/-a: P.s Vojska ima verjetno vaje eno 200 m stran od mene, jih bom šel malo pogledat
Malo mi se kolca po vojski
- polo
- Vip Administrator

- Kontakt:
Cigani, ilegalci, bosanci...zimazakon napisal/-a:Vojska bi lahko bila v tvojih krajih večkrat prisotna...saj veš kaj mislim.
Tu mimo menje je tranzitna (stranska) pot proti Kočevju. Včeraj ciganom ni bilo nič jasno, ko so s vozili mimo, ko so bila parkirana vojaška vozila so še 50. metrov, ko so bili že mimo gledali rikverc
- polo
- Vip Administrator

- Kontakt:
Zima bo, očitno obogatena z ? Poglejte, kje mi je kreten postavil kol
Če gre tam z plugom mi odnese robnike
Če gre tam z plugom mi odnese robnike
- zimazakon
- prof.

- Kraj: Velike Bloke, 742 m.n.v.
- Kontakt:
- polo
- Vip Administrator

- Kontakt:
Veš, kaj je sreča? Da nisva sosedazimazakon napisal/-a:Včeraj je blo...![]()
![]()
![]()
Danes![]()
Upam, da prav razumeš
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost