Excel in VP
- polo
- Vip Administrator

- Kraj: Doblička gora, Črnomelj 398 m.n.v.
- Kontakt:
Re: Excel in VP
Ni kaj nastavljat. Mogoče, ko prešaltamo na UTC +2h začne ob polnoči ali pa ob 02h. To se da za nazaj preverit. Sem jim pa že kar nekaj časa nazaj pisal, če bi se dal interval osveževanja skrajšat(izpod 1.min), odgovor je bil, da zaenkrat ne. Tu se mi gre bolj zaradi vetra. WU ima na cca 10 sec. Nima pa tabele, kot Ecowitt.
-
komar
- Moderator

- Kraj: Radovljica (491 m.n.v.)
- Kontakt:
Logično bi bilo potem, da bo ob 2. uri. No, bomo že nekako. Kot vidim, so vsaj tedensko podatki na pol ure. Saj bomo to potem itak počeli tedensko, mar ne? 
- polo
- Vip Administrator

- Kraj: Doblička gora, Črnomelj 398 m.n.v.
- Kontakt:
Vse bomo pošlihtali, samo nekatere stvari so še prej bolj pomembne. Luč na koncu tunela se vidi, a ...komar napisal/-a:Logično bi bilo potem, da bo ob 2. uri. No, bomo že nekako. Kot vidim, so vsaj tedensko podatki na pol ure. Saj bomo to potem itak počeli tedensko, mar ne?
-
komar
- Moderator

- Kraj: Radovljica (491 m.n.v.)
- Kontakt:
O, lepo. Kajti jaz vidim samo en velik kup dežja.
Sem videl, da pri letnem pregledu pa je cel oz. vsak dan posebej, tako da bomo precej lažje izračunali število dni s temperaturo pod/nad xx °C. Dvakrat po pol ure bomo pa že ročno dodali, itak veliko ne vpliva na izračun.
Sem videl, da pri letnem pregledu pa je cel oz. vsak dan posebej, tako da bomo precej lažje izračunali število dni s temperaturo pod/nad xx °C. Dvakrat po pol ure bomo pa že ročno dodali, itak veliko ne vpliva na izračun.
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost